Inici    ·   contactar    
FACEBOOKTWITTER
Unes vinyes    |   Una dona    |   Un celler    |   Els nostres vins    |   Notícies    
Noticies
VIU LA PRIMAVERA AMB CELLER BÀRBARA FORÉS SI t’agrada el vi i durant la propera setmana santa tens pensat estar a la Terra Alta, no et pots perdre el II Tast de Primavera del Celler Bàrbara... [+]
El proper divendres 13 de març s'estrena El Moment, un viatge a la Terra del Cerç. Producció de Setmàgic Audiovisual amb el suport del Consell Comarcal de la Terra Alta i l’Ajuntament... [+]

Dolç Bàrbara Forés 2011

Vi naturalment dolç. 100% Garnatxa Blanca

Dolç Bàrbara Forés 2011
CLIMATOLOGIA: La pluja caiguda durant el cicle vegetatiu de la vinya ha estat de 379,50 litres/m2. Ha estat un any sec i amb molt de Cerç. Tardor amb poca pluja i hivern molt sec, primavera plujosa i estiu sec i temperat la primera part. La calor va apretar de valent als mesos d’agost i setembre. Brotació de la vinya a finals de març, floració i espolsada del raïm  a primers de maig. El verolat comença cap el 10 de juliol i domina els raïms als voltants del 25 de juliol. Comencem la verema  el 24 d’agost i l’acabem a finals de setembre.
 
PROCEDÈNCIA: Aquest vi prové dels raïms que es veremen més tard a la nostra finca de la Coma d’En Pou, escollint aquells raïms més petits, solts i amb una més gran capacitat de maduració.
 
VARIETAT: Garnatxa Blanca.
 
DATA DE LA VEREMA: 26 de setembre de 2011.
 
ELABORACIÓ: Per tal d’accelerar la seva deshidratació es van penjar els raïms durant 17 dies i es va realitzar directament una maceració en fred de 2 dies, es va premsar i fermentà el most a la bóta. Fermentat i criat en barrica durant 18 mesos.
 
Sol·licitud d'informació

Comentari de sol·licitud d'informació