Inici    ·   contactar    
FACEBOOKTWITTER
Unes vinyes    |   Una dona    |   Un celler    |   Els nostres vins    |   Notícies    
Noticies
VIU LA PRIMAVERA AMB CELLER BÀRBARA FORÉS SI t’agrada el vi i durant la propera setmana santa tens pensat estar a la Terra Alta, no et pots perdre el II Tast de Primavera del Celler Bàrbara... [+]
El proper divendres 13 de març s'estrena El Moment, un viatge a la Terra del Cerç. Producció de Setmàgic Audiovisual amb el suport del Consell Comarcal de la Terra Alta i l’Ajuntament... [+]

Blanc Bàrbara Forés 2014

Blanc Jove de Garnatxa Blanca i Viognier.

Blanc Bàrbara Forés 2014

CLIMATOLOGIA: Mes d’octubre més càlid que altres anys. Temperatures força elevades, que es perllonguen mig mes. 15 de novembre refresc general que el dia 16 es confirma amb una nevada seguida d’una bona llevantada. Es parla de 140 litres caiguts en dos dies de forma continuada. A partir de llavors, fred intens i molts dies amb vent. Primavera humida i estiu fresc.

Brota la vinya entre el 14 i el 21 de març, floreix entre el 19 i el 31 de maig i cap al 5 d’agost el verolat ja domina els raïms. La pluja caiguda durant el cicle vegetatiu de la vinya ascendeix a 553,50 litres.

Comencem la verema el 3 de setembre i en el seu decurs les vàrem veure de tots els colors. Calor, pluges, humitats i complicacions diverses. La verema més complicada dels darrers anys. Ni els més vells en recordaven una igual.  De tota manera, amb paciència, coneixement i criteri li donem el tomb.

VARIETATS: Garnatxa Blanca i 3% de Viognier.

DATES DE LA VEREMA: El 3 de setembre el Viognier i la Garnatxa Blanca entre el 8 i el 20 de setembre.


ELABORACIÓ: Maceració pel·licular en fred durant 24 hores i posterior premsat. 15 dies de fermentació en dipòsits d’acer inoxidable.

NOTA DE TAST: Color llimona pàl•lid amb reflexes acerats. Nas intens i fragant. Aromes de fruita blanca (pera), flors blanques (cirera, ametlla), herba fresca recent tallada i fenoll. Boca untuosa, carnosa, fresca.

MARIDATGE: Aus, arrossos, peix, marisc cru i al vapor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Sol·licitud d'informació

Comentari de sol·licitud d'informació