Aquestes festes: regala paisatge… regala BĂ rbara ForĂ©s

TAST DE TARDOR 2019
19 novembre, 2019
TAST DE PRIMAVERA 2020
27 febrer, 2020

Aquestes festes: regala paisatge… regala BĂ rbara ForĂ©s


Regalar paisatge Ă©s una manera de donar suport als petits projectes agrĂ­coles i cellers que elaboren vi de qualitat a petita escala i que estan compromesos amb el territori.

En èpoques on ens perdem una mica davant la febre consumista us convidem a repensar el perquè i el com consumim per tal d’afavorir hàbits de consum responsables, conscients i de proximitat. Consumint els productes elaborats per les petites productores ajudem a tirar endavant les economies dels territoris rurals

És per aquest motiu que us animem a a regalar paisatge, podeu donar una volta per la nostra botiga virtual i veure quins sĂłn els vins que elaborem i la nostra oferta enoturĂ­stica. TambĂ© dir-vos que tenim un nou projecte l’elaboraciĂł d’oli “Les oliveres dels marges”, que encara no estĂ  disponible a la botiga virtual, però que si en voleu comprar podeu contactar amb nosaltres. TambĂ© podeu venir a comprar al celler o visitar la vostra botiga de referència. 

đź“Ť Celler BĂ rbara ForĂ©s C/ Santa Anna, 28 —- Av/ València 22 Bis — Gandesa 
⏰ 10-13h / 16-20h 
📧 info@cellerbarbarafores.com
🔎 https://www.cellerbarbarafores.com/botiga/

error: Content is protected !!