Negre Bàrbara Forés

Els nostres vins

Quan parlem de paisatges de secà ens referim a l’agricultura tradicional de secà del MEDITERRANI, caracteritzada per un MOSAIC AGRARI divers format majoritàriament per vinyes, oliveres i cereals; l’alta insolació; el règim de pluja escàs; els murs de pedra seca; els marges habitats per la vegetació mediterrània (ginesta, argilaga, romer, timó, esbarzers…) ; les taques de bosc… i tot allò que en forma part.

Anomenem PAISATGES DE SECĂ€ a aquell conjunt de vins que provenen de les nostres diferents finques escampades pel terme de Gandesa: El Blanc, El Rosat i El Negre.

La mirada als paisatges de secà combina altituds i orientacions, obagues i solanes, planes i costers de les nostres finques; i combina també les varietats amb les que treballem.

Si volem conservar la manera d’expressar-se del paisatge agrari, hem de mantenir actives les CULTURES que l’han creat, en el cas que ens ocupa, a través de l’agreoecologia dels paisatges de secà.

Negre Bàrbara Forés

Garnatxa Negra, Carinyena i Syrah

Garnatxa Negra, Carinyena i Syrah fermentats en dipòsits d’acer inoxidable i criança en barriques de roure durant 12 mesos. Descarregar fitxa tècnica

error: Content is protected !!