BĂ€RBARA FORÉS ET PORTA EL VI A CASA – ESPECIAL CONFINAMENT

TAST DE PRIMAVERA 2020
27 febrer, 2020
Les oliveres dels marges
27 abril, 2020

BĂ€RBARA FORÉS ET PORTA EL VI A CASA – ESPECIAL CONFINAMENT

Carme Ferrer i Pili Sanmartín Ferrer. Celler Bàrbara Forés. DO Terra Alta. Finca de la Sendroseta. Al fons, els Ports. Gandesa, Terra Alta, Tarragona

SĂłn setmanes estranyes, de confinament i d’incertesa, de pors i vulnerabilitat. Però tambĂ© ho sĂłn de recolliment, que ens porta a la reflexiĂł i prioritzar les cures. 

Nosaltres seguim amb els ritmes del camp, que no n’entĂ©n de confinament, i fent aquelles feines imprescindibles per poder seguir endavant, treballant les vinyes amb les mesures de seguretat necessĂ ries. Estem en serveis mĂ­nims i hem paralitzat la nostra part d’enoturisme per qĂĽestions de seguretat.  

Us escrivim perquè hem pensat en oferir als nostres clients un servei que s’adapta a les necessitats actuals. Com ja sabeu, fa una mica mĂ©s d’un any vam inaugurar la nostra pĂ gina web on tambĂ© s’hi poden comprar els nostres vins de manera fĂ cil i rĂ pida. 

Pensem que ja que hi hem de ser a casa, volem facilitar-vos la forma d’adquirir els nostres vins. AixĂ­ que, com a mesura excepcional mentre duri el confinament, per aquelles comandes superiors a 60€ l’enviament serĂ  gratuĂŻt (per tal d’optimitzar els transports les comandes haurien de ser de 6, 12, 18, … ampolles). 

Dir-vos, tambĂ©, que disposem d’oli d’oliva verge extra varietat empeltre:

– Ampolla de 0,5 litres “Les oliveres dels marges”: oove premium d’empeltre 15€

– Garrafa de 2 litres: oove empeltre 16€

– Garrafa de 5 litres: oove empeltre 35€

L’oli que elaborem provĂ© de les oliveres situades enmig de les nostres vinyes, cultivades des de la perspectiva de l’agroecologia. Collita manual durant els mesos d’octubre i novembre. 

L’oli no el trobareu a la web, però si hi esteu interessats contacteu amb nosaltres a travĂ©s de:

669675038 / 620130814 / info@cellerbarbarafores.com

SĂłn dies de cuidar-nos entre totes, ajudar-nos i poder frenar la pandèmia de la millor manera, confinades i seguint la dieta mediterrĂ nia que tant caracteritza la nostra cultura, i perquè no, poder gaudir d’una copa de vi. 

Tot l’equip de BĂ rbara ForĂ©s us enviem una forta abraçada i esperem retrobar-nos i brindar quan tot això acabi, tan de bo sigui el mĂ©s aviat possible. 

Salut

error: Content is protected !!