Presentaci贸 de les noves anyades “En Moviment”

El Templari camina lliure per l’Obaga de Tomaset
20 Maig, 2020

Presentaci贸 de les noves anyades “En Moviment”

Davant la situaci贸 complexa que estem vivim ens mantenim fermes i cerquem altres maneres de poder estar connectades amb vosaltres , tot i les dificultats de trobada i de contacte sorgides d鈥檃questa 鈥渘ova realitat”.

Amb l鈥檕lor de la tardor i l鈥檃rribada de les noves anyades de B脿rbara For茅s En Moviment hem preparat un pack dels 鈥渧ins salvatges que naixen de la llibertat鈥 que inclou una ampolla de cada refer猫ncia, entrega a domicili i tast virtual per un preu especial de 70鈧.

ELS VINS

En Moviment A – Ancestral Morenillo 2019
En Moviment 1 – Garnatxa Blanca 2018
En Moviment 2 – Macabeu 2018
En Moviment 3 – Garnatxa Negra 2019

COM

Pots comprar el ticket a la nostra botiga virtual abans del dia 3 de novembre de 2020. Nosaltres te鈥檒 farem arribar a casa. Enviament disponible Espanya / pen铆nsula.

TAST

Es proposa un tast virtual els dies 6 i 13 de novembre de 2020 a les 19:30h a trav茅s de la plataforma Instagram, acompanyades de Pili Sanmart铆n Ferrer.

6 de novembre tast de

  • En Moviment A – Ancestral Morenillo 2019
  • En Moviment 3 – Garnatxa Negra 2019

13 de novembre tast de

  • En Moviment 1 – Garnatxa Blanca 2018
  • En Moviment 2 – Macabeu 2018

A M脡S A M脡S鈥

Si no et va b茅 comprar el pack sencer, o prefereixes comprar la / les ampolles a la teua botiga de refer猫ncia, sente鈥檛 lliure de fer-ho. Tingues en compte les anyades i de tenir els vins a temperatura adient per al dia del tast. Ser脿 diferent, poder compartir una estona i els vins, tot i que sigue de manera virtual, amb vosaltres.

M脡S INFO

pili.sanmartinferrer@gmail.com o 669675038
Venta de tickets https://www.cellerbarbarafores.com/producte/presentacio-noves-anyades-en-moviment-tast-virtual-i-pack-amb-4-vins/
B脿rbara For茅s 鈥淓n Moviment https://www.cellerbarbarafores.com/?post_type=vins&term=term-33


error: Content is protected !!