petjada i llavor poesia i vins

Tast de Primavera 2021
18 març, 2021
petjada i llavor
9 juny, 2021

petjada i llavor poesia i vins

Tenim unes ganes tremendes d’habitar-nos amb la POESIA, amb els VINS EN MOVIMENT… contemplar la bellesa de les vinyes en un entorn Ăşnic: La Obaga de Tomaset.

Els propers dissabtes 5 i 12 de juny estrenem PETJADA I LLAVOR un recital teixit a sis mans per Maria Miró Ferré, Judit Ulldemolins Blanch i Pili Sanmartín Ferrer: harmonies entre poemes i els vins salvatges que naixen de la llibertat Bàrbara Forés En Moviment. Envoltades de vinya, aquestes dones-tija, dones-arrel, dones-fulla … llegiran vins i tastaran poemes als peus de la Serra de Pàndols.

Ens trobarem a les 11h a l‘Ă€REA RECREATIVA DE LA FONTETA i des d’allĂ­ accedirem a la Obaga de Tomaset. Farem un passejada per la finca situada als peus de la Serra de PĂ ndols fins arribar a l’espai que acollirĂ  el tast / recital PETJADA I LLAVOR – POESIA I VINS. Tast dels 4 vins que formen part de la col.lecciĂł BĂ€RBARA FORÉS EN MOVIMENT.

Dies: dissabte 5 i 12 de juny
Hora: 11h
Lloc de trobada: Àrea recreativa de La Fonteta (Gandesa)
Preu: 15€
Amb reserva prèvia. Places limitades
Tickets aquí: https://www.cellerbarbarafores.com/producte/petjada-i-llavor-_-poesia-i-vins/ Durada de l’activitat: 2 hores (aprox)
MĂ©s informaciĂł: pili.sanmartinferrer@gmail.com // 669675038 // 620130814

error: Content is protected !!