petjada i llavor

petjada i llavor poesia i vins
13 abril, 2021
La nostra proposta d’activitats per la Festa del Vi 2021!
22 octubre, 2021

petjada i llavor

_ Acuso a tot de ser massa bonic _

Mercè Rodoreda

Petjada i llavor Ă©s una nova proposta enoturĂ­stica del Celler BĂ rbara ForĂ©s, teixida a 6 mans per Maria MirĂł FerrĂ©, Judit Ulldemolins Blanch i Pili SanmartĂ­n Ferrer. La primera sessiĂł programada va ser el passat 5 de juny (de la qual n’extraiem les paraules que podeu llegir a continuaciĂł) i la segona i Ăşltima serĂ  el proper dissabte 12 de juny. Entrades disponibles aquĂ­.


Per un moment va ser com si el mĂłn es parĂ©s, els nĂşvols continuaven tapant el sol i els verds omplien l’entorn. Temperatura perfecta per acompanyar l’estrena de *petjada i llavor*.

La Serra de PĂ ndols al fons i 3 veus que anaven deixant anar poemes com qui escampa llavors amb l’esperança de que germinin i donin els fruits desitjats. El moviment orgĂ nic de 3 cossos que mesclaven poesia, vins i natura a la Obaga de Tomaset, entre vinyes, bosc i muntanya. Bellesa. El despertar dels sentits. L’emociĂł compartida. El trobar-se, habitar la cultura, el continuat piular dels moixons que acariciava el paisatge i la petjada. 


Els vins de BĂ rbara ForĂ©s En Moviment dansant amb els versos … versos de Sophia de Mello, Maria Mercè Marçal, Antonina Canyelles, Anna Gual, Laia Noguera, Mireia Calafell, Pere Jaume, Ponç Pons… â€¦ i els vins: una sèrie nĂşmerica, 1, 2, 3 i una lletra , la A. Garnatxa Blanca, Garnatxa Negra, Morenillo i Macabeu. Diferents elaboracions: brisats, escumĂłs… pells i mĂ©s pells, terra i bombolles. Un projecte personal que esdevĂ© petjada i llavor.


GrĂ cies estimades oceanes de secĂ  per germinar *petjada i llavor*, per sentir-nos lianes, per arrapar-nos i crear des de les nostres mirades atentes, agraĂŻda de tenir-vos tan aprop: Maria MirĂł FerrĂ© i Judit Ulldemolins. GrĂ cies famĂ­lia per l’organitzaciĂł de tota la infraestructura i la passejada. I grĂ cies a totes les persones que ens heu vingut a donar un cop de mĂ  : JĂşlia, Pol, Rosa … GrĂ cies Roberto Bondia per estes precioses fotografies, com has captat la essència del moment.

Si et ressona el que t’expliquem no dubtis en reservar la teua entrada aquĂ­:


Tens tota la info aqui: https://www.cellerbarbarafores.com/2021/04/13/petjada-i-llavor-poesia-i-vins/

Gandesa, 8 de juny de 2021

Pili SanmartĂ­n Ferrer

Podeu visitar la nosta galeria fotogrĂ fica per fer-vos-en una idea:


error: Content is protected !!