petjada i llavor

petjada i llavor poesia i vins
13 Abril, 2021
La nostra proposta d’activitats per la Festa del Vi 2021!
22 Octubre, 2021

petjada i llavor

_ Acuso a tot de ser massa bonic _

Mercè Rodoreda

Petjada i llavor √©s una nova proposta enotur√≠stica del Celler B√†rbara For√©s, teixida a 6 mans per Maria Mir√≥ Ferr√©, Judit Ulldemolins Blanch i Pili Sanmart√≠n Ferrer. La primera sessi√≥ programada va ser el passat 5 de juny (de la qual n’extraiem les paraules que podeu llegir a continuaci√≥) i la segona i √ļltima ser√† el proper dissabte 12 de juny. Entrades disponibles aqu√≠.


Per un moment va ser com si el m√≥n es par√©s, els n√ļvols continuaven tapant el sol i els verds omplien l’entorn. Temperatura perfecta per acompanyar l’estrena de *petjada i llavor*.

La Serra de P√†ndols al fons i 3 veus que anaven deixant anar poemes com qui escampa llavors amb l’esperan√ßa de que germinin i donin els fruits desitjats. El moviment org√†nic de 3 cossos que mesclaven poesia, vins i natura a la Obaga de Tomaset, entre vinyes, bosc i muntanya. Bellesa. El despertar dels sentits. L’emoci√≥ compartida. El trobar-se, habitar la cultura, el continuat piular dels moixons que acariciava el paisatge i la petjada. 


Els vins de B√†rbara For√©s En Moviment dansant amb els versos … versos de Sophia de Mello, Maria Merc√® Mar√ßal, Antonina Canyelles, Anna Gual, Laia Noguera, Mireia Calafell, Pere Jaume, Pon√ß Pons… ‚Ķ i els vins: una s√®rie n√ļmerica, 1, 2, 3 i una lletra , la A. Garnatxa Blanca, Garnatxa Negra, Morenillo i Macabeu. Diferents elaboracions: brisats, escum√≥s‚Ķ pells i m√©s pells, terra i bombolles. Un projecte personal que esdev√© petjada i llavor.


Gr√†cies estimades oceanes de sec√† per germinar *petjada i llavor*, per sentir-nos lianes, per arrapar-nos i crear des de les nostres mirades atentes, agra√Įda de tenir-vos tan aprop: Maria Mir√≥ Ferr√© i Judit Ulldemolins. Gr√†cies fam√≠lia per l’organitzaci√≥ de tota la infraestructura i la passejada. I gr√†cies a totes les persones que ens heu vingut a donar un cop de m√† : J√ļlia, Pol, Rosa … Gr√†cies Roberto Bondia per estes precioses fotografies, com has captat la ess√®ncia del moment.

Si et ressona el que t’expliquem no dubtis en reservar la teua entrada aqu√≠:


Tens tota la info aqui: https://www.cellerbarbarafores.com/2021/04/13/petjada-i-llavor-poesia-i-vins/

Gandesa, 8 de juny de 2021

Pili Sanmartín Ferrer

Podeu visitar la nosta galeria fotogràfica per fer-vos-en una idea:


error: Content is protected !!