Regala, regala’t Bàrbara Forés

Tast de Tardor 2022
10 novembre, 2022
Nova anyada Bàrbara Forés Rosat 2022
30 gener, 2023

Regala, regala’t Bàrbara Forés

Us presentem els nous lots que hem preparat per estes festes. Ho hem fet amb amor, pensant en petita escala i posant el centre els valors que ens sostenen.

Consumir productes locals, agroecològics, de proximitat, elaborats de manera ètica, per la petita pagesia i de manera artesanal equival a consumir de manera conscient, respectuosa i crítica.

Si et ressonen aquests valors no dubtis en visitar la nostra botiga virtual i donar un cop d’ull als 9 lots que hem preparat per les festes del 2022. En tots els lots l’enviament a espanya – península està inclòs, i t’arribarà en 24/48 hores dies laborables.

La nostra botiga virtual: clica aquí.

Si els lots que hem preparat no t’acaben d’encaixar, prepara’t tu mateixa el lot que desitges. Pots combinar visites enoturístiques, vins i olis. Si vols que et preparem un val regal especifíca-ho a la teua comanda. Com veuràs, els enviaments són gratuïts a partir de compres superiors a 70€ a espanya-península i t’arribarà en 24/48h dies laborables.

Si desitges que t’aconsellem en la compra d’algun vi especial, per regalar, per combinar en un maridatge, etc, no dubtis en contactar-nos al 669675038 // pili.sanmartinferrer@gmail.com.

Agrair-te la confiança durant tots estos anys al nostre costat,

Regala, regala’t Bàrbara Forés per estes festes!

error: Content is protected !!