Nova anyada Bàrbara Forés Rosat 2022

Regala, regala’t Bàrbara Forés
13 desembre, 2022
Tast de Primavera 2023
9 març, 2023

Nova anyada Bàrbara Forés Rosat 2022

Amb el fred de l’hivern van arrribant poc a poc les noves anyades, el primer de tots: BÀRBARA FORÉS ROSAT 2022

Contentes de tenir-lo altra vegada disponible després d’uns mesos esgotat. Un rosat elaborat amb garnatxa negra i una miqueta de carinyena i syrah; que pertany a la col.lecció de vins Paisatges de secà. Com sabeu, treballem vinyes pròpies en secà i de manera orgànica i elaborem els vins de manera artesanal.

Un rosat de color intens i molt versàtil: per prendre una copa, per compartir, per acompanyar els àpats quotidians… funciona molt bé amb entrants, peix blau, peixos crus (atenció sushi!), arrossos, pasta… Els vins rosats obren un món de possibilitats!

El podeu comprar directament a la botigueta del nostre celler (Santa Anna, 28) i també en aquesta mateixa pàgina web: (enviaments gratuïts a partir de compres superiors a 70€ // enviament a península – espanya 24 – 48h dies laborables).

error: Content is protected !!