Bàrbara Forés En Moviment 0 – Garnatxa Peluda

Els nostres vins

BĂ€RBARA FORÉS EN MOVIMENT sĂłn vins salvatges que naixen de la llibertat. El projecte mĂ©s personal de Pili SanmartĂ­n Ferrer. Petites vinificacions especials mogudes per la intuĂŻciĂł, on les mans experimenten, van fins a l’extrem per continuar responent a totes aquelles preguntes que em faig. En moviment, perquè la vida Ă©s moviment constant, cuidar la terra i acompanyar els vins implica caminar, equivocar-te, dubtar, aprendre… EL VI ÉS ESDEVENIR.

En moviment és un trajecte, un VIATGE que inicio el 2014 amb la meua arribada al Celler Bàrbara Forés i que continua fins a l’actualitat. Una sèrie de números, que comencen amb el 0 i una nova lletra, la A.

Agroecologia, vins amb mĂ­nima intervenciĂł i produccions molt limitades.

Bàrbara Forés En Moviment 0 – Garnatxa Peluda

Garnatxa Peluda

Es tracta d’una petita parcel.la situada al terme municipal de Bot, a la partida de ELS GINEBRALS, que mira les Agulles i el Port d’Orta.  Pura terra PANAL. La extensió de la parcel.la és de 0’3 hectàrea, envoltada d’ametllers i oliveres.

Garnatxa peluda plantada durant les década dels 30.

Recuperem una manera de vinificació antiga: la fermentació del raïm amb una part de RAPA. Posterior criança durant 9 mesos en una bóta de roure.

Un vi molt especial: primera i Ăşnica anyada 2014.

Download technical sheet

error: Content is protected !!