Tast de Primavera 2023

Nova anyada Bàrbara Forés Rosat 2022
30 gener, 2023
El Tast de Tardor, la batalla de l’Ebre dins d’una copa de vi
1 desembre, 2023

Tast de Primavera 2023

Amb la primavera del 2023 arribem a la desena edició del TAST DE PRIMAVERA al Celler Bàrbara Forés. Contentes d’arribar fins aquí i que aquest tast tingui tan bona acollida any rere any. Vam començar amb una proposta de 3 jornades ja fa deu anys i gradualment hem anat creixent fins oferir un total de 7 jornades. Gràcies per fer-ho possible!

Una activitat especial que marca l’inici de les festes de pasqua i que es desevolupa en plena explosió primaveral a GandesaTerra Alta, a la vinya de La Sendroseta, el nostre petit paradís, que representa els valors d’agricultura regenerativa que seguim.

Passejarem per la finca de La Sendroseta, la vinya on naix Abrisa’t, la nostra Garnatxa Blanca brisada. Una parcel.la que mira al Port i d’on podem gaudir dels paisatges de secà propis de la nostra comarca, a la vegada que tastem alguns dels vins que elaborem. Tots els vins que elaborem al celler provenen vinyes pròpies cultivades en secà sota paràmetres d’agricultura ecològica i regenerativa. A continuació visitarem el celler: una casa pairal amb més de cent anys d’història al bell mig del poble de Gandesa.

Dies: 2, 6, 7, 8, 9, 22 i 23 d’abril


Hora: 10:30h (excepte el dissabte 8 que també obrim torn de tarda a les 17:30h)


Preu: 23€


Tast de 5 vins.


Places limitades amb reserva prèvia.


Durada: 3h aprox.


Més info a pili.sanmartinferrer@gmail.com // info@cellerbarbarafores.com 669675038 / 620130814


Tickets: clica aquí per comprar els tickets del TAST DE PRIMAVERA (hi ha un producte per cada dia, escull la data que més t’interessi)


Punt de trobada:
Bassa d’en Gaire 1 – Gandesa https://ja.cat/1ODVy (Referències: parc infantil davant la residència de gent gran)

L’accés a la finca és farà amb el vehicle propi del participant, si no és possible avisa’ns. El camí és accessible per tot tipus de vehicles.


Possibilitat d’ampliar horaris /dies / grups. Contacta’ns.


Activitat petfriendly, avisa’ns si vens amb la teua mascota

error: Content is protected !!