El Tast de Tardor, la batalla de l’Ebre dins d’una copa de vi

Tast de Primavera 2023
9 març, 2023
7 raons per beure Bàrbara Forés a Nadal
21 desembre, 2023

El Tast de Tardor, la batalla de l’Ebre dins d’una copa de vi

Del 6 al 9 de desembre, et proposem un passeig pels escenaris de la Batalla de l’Ebre maridat amb un tast de vins i olis de la Terra Alta. Un tast amb el qual reivindiquem el vi com sĂ­mbol de pau.

El Tast de Tardor Ă©s una proposta Ăşnica pels amants dels vins i de la història. Et proposem pujar a la Serra de PĂ ndols (Gandesa), escenari de la Batalla de l’Ebre, per endinsar-nos al paisatge de la Terra Alta, testimoni d’aquest episodi històric de 1938. 

La visita comença a la cota 705 de la Serra de PĂ ndols als peus del Monument a la Pau erigit per la Lleva del BiberĂł, un sĂ­mbol de pau, d’evitar futures guerres, i que el diĂ leg i la concòrdia guanyin sempre. Un lloc que abasta una vista de 360 graus que et va des de les terres de Lleida fins i tot els Pirineus nevats, al Matarranya, la plana del Baix Ebre i el MontsiĂ . 

De la contemplaciĂł des de la Serra de PĂ ndols et proposem un passeig entre ceps. Als peus d’aquesta serra estĂ  l’obaga de Tomaset on tenim part de les nostres vinyes. Aquesta finca acull el Morenillo, una varietat local i recuperada, amb la qual elaborem dos vins molt especials: El Templari i En Moviment Ancestral. Un passeig per reflexionar sobre el passat i la memòria històrica maridat amb cinc vins i un oli d’oliva verge extra el qual elaborem amb les oliveres dels marges de les nostres vinyes.

El recorregut el finalitzarem amb una visita al nostre celler, ubicat a una casa pairal del segle XIX al bell mig de Gandesa.

MÉS INFORMACIÓ

Del 6 al 9 de desembre de 2023

Horari: 10:00h-14:00H

Punt de trobada: Ă€rea recreativa de la Fonteta (Gandesa). Ă‰s necessari l’Ăşs de vehicle propi.

Contacte per reserves : 690 94 26 39

Reserva el teu tast aquĂ­.

error: Content is protected !!