Bàrbara Forés En Moviment 2 – Macabeu

Els nostres vins

BÀRBARA FORÉS EN MOVIMENT són vins salvatges que naixen de la llibertat.

El projecte més personal de Pili Sanmartín Ferrer.

Petites vinificacions especials mogudes per la intuĂŻciĂł, on les mans experimenten, van fins a l’extrem per continuar responent a totes aquelles preguntes que em faig. EN MOVIMENT, perquè la vida Ă©s moviment constant, cuidar la terra i acompanyar els vins implica caminar, equivocar-te, dubtar, aprendre… EL VI ÉS ESDEVENIR.

En moviment és un trajecte, un VIATGE que inicio el 2014 amb la meua arribada al Celler Bàrbara Forés i que continua fins a l’actualitat. Una sèrie de números, que comencen amb el 0 i una nova lletra, la A.

Agroecologia, vins amb mĂ­nima intervenciĂł i produccions molt limitades.

En Moviment 2

Macabeu

Es tracta d’una petita parcel.la en coster situada al final de les COMES D’EN BONET, al sud de Gandesa. Una Coma és una petita depressió que s’ha format en eres molt plujoses final del quaternari. La part central de la Coma és la que recull totes les aigües, i la part que cultivem és la lateral de la Coma, en terrasses. SÒLS FRANCS: combinació de graves, argiles, arenes i pedra calcàrea. La extensió de la parcel.la és de mitja hectàrea. Macabeu plantat durant les dédaca dels 40. Macabeu brisat durant més de cent dies en dipòsit d’acer innoxidable i criança en les seues mares durant 9 mesos.Descarregar fitxa tècnica

error: Content is protected !!