Converses entre pells… els brisats de l’Edu i la Pili

El nostre estimat Morenillo no para de donar-nos alegries!
17 desembre, 2020
PresentaciĂł noves anyades 2020
24 febrer, 2021

Converses entre pells… els brisats de l’Edu i la Pili

Obrim un nou espai col.laboratiu, teixint complicitats amb altres viticultores. Les complicitats es troben, es cuiden i a vegades van creixent i fent una xarxa llarga i sòlida. A nivell quotidià és comú i imprescindible per habitar el món. A nivell empresarial en diuen sinergies. Tenim set d’altres models que impliquin més les persones, els equips, col.laboracions justes, de tu a tu, on totes aprenem gràcies a la mirada de l’altra.

En aquests moments de pandèmia, conflicte i confinament encara es fa mĂ©s difĂ­cil conrear la xarxa donada l’absència d’oportunitats d’encontres presencials. Però tenim una cosa: ens tenim a nosaltres i una finestra on comunicar. La finestra sĂłn les xarxes, les noves tecnologies que ens permeten conversar sense perdre el fil… No tindrem la carĂ­cia, ni l’abraçada, però sĂ­ paraules, rialles, aromes … i pells! El vi, allò que, tambĂ©, ens uneix i amb el qual, podem teixir una bona xarxa que ens reconforti en estos moments difĂ­cils.

Converses entre pells: els brisats de l’Edu i la Pili és un punt d’inici que esperem sigui fructífer. Comencem amb un tema que ens apassiona: els vins brisats.

Eduard SanromĂ  Calaf, inicia el seu projecte de vida l’any 2014, quan decideix vinificar les vinyes de la famĂ­lia. A casa mai havien elaborat vi i sempre venien el raĂŻm. Ell representa una quarta generaciĂł inquieta i es llença a la piscina amb el Celler SanromĂ . Vins brisats, bombolles, monovarietals, monoparcelaris i de mĂ­nima intervenciĂł. Alt Camp embotellat.

Eduard SanromĂ  – Celler SanromĂ  – Alt Camp

Pili SanmartĂ­n Ferrer, el 2014 inicia un viatge de retorn a la Terra Alta per aprendre sobre el vi, la terra, la vinya i la quotidianitat de la vida rural. Amb un respecte profund a la pagesia i la necessitat d’aprendre sobre els seus sabers. Observadora incansable. Aporta una nova mirada al Celler BĂ rbara ForĂ©s, celler familiar amb una trajectòria de mĂ©s de cent anys, on experimenta i aprèn de la mĂ  de la millor mestra: la seua mare. El seu projecte mĂ©s personal: BĂ rbara ForĂ©s En Moviment . Una de les seues passions: els vins brisats. “Elaborar vins brisats implica teixir fils amb els nostres avantpassats”.

Pili SanmartĂ­n Ferrer – Celler BĂ rbara ForĂ©s – Terra Alta

El pack inclou:
1 RĂşstic 19 – Celler SanromĂ 
1 Incorrecte 2019 – Celler SanromĂ 
1 Abrisa’t 2018 – BĂ rbara ForĂ©s
1 En Moviment 2 – Macabeu 2018 – BĂ rbara ForĂ©s En Moviment
Tast Virtual
(enviament gratuĂŻt espanya – penĂ­nsula)
** Disponible fins 10/02/21

Preu 62€

Dies dels tasts:

Dissabte 13 de febrer:
– RĂşstic 2019
– En Moviment 2 – Macabeu 2018

Dissabte 20 de febrer:
– L’Incorrecte 2019
– Abrisa’t 2018

Hora: 19:30h

Lloc: Instagram @cellerbarbarafores @edusanro_cellersanroma

Tikets disponibles a
https://www.cellerbarbarafores.com/producte/converses-entre-pells/
més info: pili.sanmartinferrer@gmail.com // 669675038 // 678048121

Per saber més sobre els vins que tastarem…

RĂşstic 2019

Macabeu plantat els anys 1992 i 1964 a Monferri. Cultiu ecològic. Fermentació amb llevat salvatge en acer innoxidable (20%) i la resta (80%) amb les pells durant tota la fermentació. Criança de 2 mesos amb les mares. Producció: 1866 ampolles. DO Tarragona.

En Moviment 2 – Macabeu 2018

Petita parcel.la de macabeu de vinyes velles (1940) situada a la partida de Les Comes d’en Bonet. Cultiu ecològic. Un brisat de llarga maceració (118 dies). Llevat salvatge. Posterior criança amb les mares durant 8 mesos. Producció: 519 ampolles.

L’Incorrecte 2019

Parellada plantada el 2004 als Aubellons de Vila-rodona. Cultiu ecològic. Les pells i una part de la rapa fermenten amb els propis llevats en dipòsits d’acer innoxidable. Criança de 2 mesos amb les mares. Producció: 810 ampolles. DO Tarragona.

Abrisa’t 2018

Garnatxa blanca plantada als anys 90. La Sendroseta, petita parcel.la de panal vermellosa. Cultiu ecològic. 8 dies de maceració amb les pells en un dipòsit d’acer innoxidable. Després del premsat continua la fermentació en gerres de fang. Criança a les mateixes gerres durant 8 mesos. Producció 2349 ampolles. DO Terra Alta.

error: Content is protected !!