PresentaciĂł noves anyades 2020

Converses entre pells… els brisats de l’Edu i la Pili
28 gener, 2021
Tast de Primavera 2021
18 març, 2021

PresentaciĂł noves anyades 2020

Quan els ametllers comencen a florir hi ha un canvi amb la percepciĂł del paisatge: una atmosfera mĂ©s lluminosa, d’aromes dolces i dies una miqueta mĂ©s llargs. Amb aquestes primeres flors tambĂ© arriben les noves anyades del Blanc i Rosat de BĂ rbara ForĂ©s (Paisatges de secĂ ). Enguany no podem fer una presentaciĂł de les noves anyades al celler i us convidem a fer-la virtualment. Us hem preparat 3 paquets diferents per a que pogueu conèixer les particularitats de l’anyada 2020 i els vins resultants. Tasts que farem a travĂ©s de la plataforma Instagram (@cellerbarbarafores) Carmen Ferrer Escoda i Pili SanmartĂ­n Ferrer els dies 12 de març (catalĂ ) i 13 de març (castellĂ ) a les 19’30h. 

https://www.cellerbarbarafores.com/botiga/

Anomenem PAISATGES DE SECĂ€ a aquell conjunt de vins que provenen de les nostres diferents finques escampades pel terme de Gandesa: El Blanc, El Rosat i El Negre. Treballem l’agricultura tradicional de secĂ  del Mediterrani, caracteritzada per un mosaic agrari divers format majoritĂ riament per vinyes, oliveres i cereals; per l’alta insolaciĂł i el règim de pluja escĂ s; pels murs de pedra seca i els marges habitats per la vegetaciĂł mediterrĂ nia (argilaga, romer, timĂł, esbarzers, etc.), i per les taques de bosc i tot allò que en forma part. 

La mirada als paisatges de secĂ  combina altituds i orientacions, obagues i solanes, planes i costers de les nostres finques. I combina tambĂ© les varietats de raĂŻm amb les quals treballem, seguint els principis de l’agroecologia.

És per aquest motiu que us hem preparat 3 paquets en funció de les vostres necessitats i a un preu especial:

https://www.cellerbarbarafores.com/producte/noves-anyades-2020/
https://www.cellerbarbarafores.com/producte/pack-noves-anyades-m/
https://www.cellerbarbarafores.com/producte/pack-noves-anyades-l/

Podeu fer la compra a la nostra botiga virtual, els packs estaran disponibles fins el dimecres 10 de març, per a que us puguin arribar a casa a temps pel dia del tast.

Dates tast virtuals:

  • Divendres 12 de març 19’30h CatalĂ 
  • Dissabte 13 de març 19:30h CastellĂ 

Lloc: Instagram @cellerbarbarafores

Enviament inclòs en el preu a península / Espanya.

Per més informació: 669675038 // 620130814
pili.sanmartinferrer@gmail.com

error: Content is protected !!